Jouw geboortelijst opstarten

Een geboortelijst starten kan zowel in de winkel als hier online.

1. Je kan hier online al starten met het aanmaken of het voorbereiden van je geboortelijst. Registreer je hieronder en volg de stappen. Heb je nog vragen? Kom gerust langs op de babyafdeling in onze fysieke winkel in Kortemark, onze Verthus Baby-medewerksters zullen de voordelen en de werking van je geboortelijst verder toelichten. Je kan ook steeds terecht bij ons voor advies of om je lijst te vervolledigen.

2. Natuurlijk kun je je geboortelijst ook opstarten in de winkel. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Onze gedreven Verthus Baby-medewerksters Joke en Axelle helpen je graag verder in de winkel met advies op maat en je kan er steeds je favoriete items uit ons baby-assortiment zoeken en rechtstreeks toevoegen aan je lijstje. Thuis kan je dan verder je geboortelijst aanpassen of aanvullen via de online tool. 

Over Verthus Baby

Verthus is een multiwinkel in het hart van West-Vlaanderen. Verthus is niet enkel de winkel voor 't leven, maar ook de winkel voor 't nieuwe leven. We hebben een jarenlange ervaring met het samenstellen en begeleiden van geboortelijstjes.

Bij ons ben je geen nummer want service en dienstverlening op maat is één van onze troeven.

Kom gerust langs in onze winkel om kennis te maken met onze baby-afdeling en om ons baby-assortiment te ontdekken. 

Of ontdek de meer dan 50 topmerken die we verdelen online.

Verthus Baby

Stapsgewijs naar je geboortelijst

Start!

Heb je nog geen Verthus-login? Dan is de eerste stap starten met het aanmaken van een Verthus-account. 

Van zodra je ingelogd bent met je Verthus-account op Verthus Baby kun je starten met het aanvullen van de gegevens van je geboortelijstpagina.

Wat heb ik allemaal nodig?

Deze geboortelijst checklist is een goed voorbeeld om je te helpen met het samenstellen van je babylijst. Wat zet je op een geboortelijst? Wanneer is je babyuitzet compleet? Wat heb je al van je eerste of tweede kindje? Wat zijn de must-haves en de nice to haves? Hoeveel stuks heb ik ongeveer nodig? Op deze voorbeeldlijst vind je alle benodigdheden voor je baby: van autostoel tot babykledij en van hoeslakens tot zonnehoedjes.

 

Hoe werkt het?

Bij het aanmaken van een online geboortelijst start je met het toevoegen van de gegevens van je geboortelijst zoals de vermoedelijke bevallingsdatum enz. Daarna start je met toevoegen van de producten die je op lijstje wil. Je kan geboortelijstartikelen een prioriteit toekennen of je kan artikelen verbergen die het geslacht verklappen. Duurdere stukken kun je zelf in schijven verdelen. Je kan steeds producten toevoegen, aanpassen of verwijderen van je lijst (uitgezonderd artikelen die we speciaal voor jou bestelden). Een kleur, maat of merk niet op voorraad of vind je het niet terug in de winkel? Vraag dit gerust even aan ons. Bij ons kan je bijna alles bijbestellen.

Je kiest ook zelf de inlogcode waarmee de schenkers kunnen inloggen. De code kun je op de geboortekaartjes laten drukken. De lijst kan enkel bekeken worden door familie en vrienden na het ingeven van deze code.

Is iets niet volledig duidelijk? Nog vragen? Kom gerust langs in onze winkel. We zijn elke dag open en verwelkomen je graag op onze babyafdeling. Je kan er ook steeds je favoriete items toevoegen, wijzigen of schrappen van je lijst.

Jouw baby is geboren!

Proficiat! Laat het ons zeker weten dan zetten we de geboortelijst uit op onze baby-afdeling. Dit geeft een compleet overzicht voor jullie familie en vrienden.

De inlogcode voor de geboortelijst print je best op de geboortekaartjes, zo kunnen familie en vrienden inloggen en een cadeautje schenken van je lijst.

Wanneer je baby geboren is kan je zelf het geboortekaartje en een eerste foto van je baby of jullie prille gezin opladen. De gegevens van de baby (naam, geboortedatum,..) kun je aanvullen. Van zodra er cadeautjes aangekocht zijn door vrienden en familie krijg je hiervan een e-mail. Je ziet hiervan ook een overzicht op het geboortelijstplatform.

Nog vragen?

Kom langs op onze afdeling, onze Verthus Baby-medewerksters Axelle en Joke helpen je graag verder of ontdek hier de meestgestelde vragen in onze FAQ.

Lijstje afsluiten

Bij het afsluiten van je lijstje ontvang je een waardebon ter waarde van 10% van je geboortelijst. Daarnaast ontvang je ook een gedetailleerd overzicht met wie welk geschenkje kocht.